Aanpak van Stress

Wat is training 'Aanpak van Stress'?

Resultaten door beproefd programma

Om stress en stress-gerelateerde klachten in de kern aan te pakken biedt deze training van het platform ‘Uit je hoofd, in je lijf’ een concrete en laagdrempelige oplossing. In zes opeenvolgende stappen leer je op een praktische manier ánders om te gaan met je gedachten en gevoelens.
We zijn immers allemaal op zoek naar ‘mentale rust’ en dat draait in de kern weer om de balans tussen denken en voelen, tussen hoofd en lijf. De online leeromgeving werkt hier stap-voor-stap naartoe. De structuur van de training is zeer overzichtelijk en tegen het einde van de training ervaar je meer innerlijke rust, meer kracht en meer zelfvertrouwen.
Wanneer je kiest voor dit online programma samen met mijn persoonlijke begeleiding dan zal je zien dat jouw doelen na enkele weken in zicht komen. Honderden mensen in Nederland en daarbuiten zijn je inmiddels voorgegaan en de resultaten zijn niet alleen sterk maar bovendien ook duurzaam gebleken!

 

Training Aanpak van stress

Als je kijkt naar mensen die lekker in hun vel zitten en het leven goed aankunnen dan is er sprake van balans tussen denken en voelen. Beide aspecten zijn even belangrijk in het leven. Maar omdat in onze maatschappij vooral het denken wordt aangesproken komt het voelen bij velen van ons in de knel. De vraag is dus: hoe kunnen we het voelen weer ‘aan’ zetten?

De Aanpak van Stress training bestaat uit diverse oefeningen, opdrachten, theorie en filmpjes, waardoor je weer gaat voelen en je lichaamsbewustzijn vergroot wordt. Vanuit de gedachte ‘je lichaam liegt niet’ ga jij leren om anders met je gedachten en gevoelens om te gaan. De structuur van de training is overzichtelijk. Elke module bestaat uit diverse filmpjes, een stukje theorie, een observatie opdracht en bijpassende lichamelijke oefeningen. Na iedere module heb je een coach gesprek en kijken we samen terug en vooruit.

In de training Aanpak van Stress is het uitgangspunt dat emoties gewoon bij het leven horen maar dat je ze wel kunt ‘managen’. Door emoties bewust te ervaren en te erkennen gun je jezelf de kans om adequaat te reageren. En als je dat proces gaat beheersen en consequent weet toe te passen zal je meer rust, kracht en zelfvertrouwen gaan ervaren!

 

 

Jouw sportschool voor de mind

Om jou nóg beter in staat te stellen weer de rust te vinden werken we samen met het platform Meditatie.live. Dit is een platform waarop vrijwel dagelijks live ontspanningsoefeningen en meditaties worden gegeven door ervaren trainers. Als deelnemer combineer je jouw traject met een abonnement op dit platform, waardoor afwisseling en ontspanning gegarandeerd zijn. Je kunt het zien als jouw sportschool voor de mind!

 

Duurzame resultaten door onze combinatie

Mijn uitgangspunt is dat jouw verandering duurzaam moet zijn. Je zou levenslang moeten kunnen profiteren van je nieuwe inzichten. En dát is de reden dat ik mijn persoonlijke begeleiding combineer met een online leeromgeving, zodat je ook echt kunt wérken aan verandering. Gesprekken alleen -met een coach, begeleider of psycholoog- geven weliswaar inzichten, maar deze zorgen in mindere mate voor een blijvende verandering. Juist de combinatie van persoonlijke begeleiding én een online leeromgeving maakt dat jij dagelijks kunt oefenen en je resultaat ook écht duurzaam zal zijn.

Geinteresseerd geraakt?

Of kijk voor meer informatie over mijn aanbod onder menu Werk met mij

 

 

 

Contextuele Therapie Best – Contextuele Therapie Eindhoven – Contextuele Therapie Brabant

Praktijk Vive heeft momenteel helaas geen plaats voor nieuwe clienten